• 25 jaar ervaring
  • AF-erkend
  • VCA gecertificeerd
  • VvE specialist
  • Professioneel

Vastgoedbeheerders

Bent u Vereniging van Eigenaren, woningbouwcorporatie of andere vastgoedbeheerder? Dan heeft u de zorg om uw gebouw of gebouwen in goede conditie houden. Schilderwerk en eventueel behang- en glaswerk maken hier onderdeel van uit.

Wat we voor u kunnen betekenen zetten we in een oriënterend gesprek op een rijtje. Afhankelijk van uw wensen, uw budget en de fysieke kenmerken van uw vastgoed leggen we prioriteiten vast in een duidelijk onderhoudsplan. Door de beschreven inspecties en onderhoudstaken uit het plan op het juiste tijdstip uit te voeren - dus niet te vroeg en niet te laat - bespaart u kosten. Ook weet u zich ervan verzekerd dat uw vastgoed haar waarde en de gewenste uitstraling behoudt. Een goed meerjarenplan geeft bovendien een transparant beeld van onderhoudskosten op de langere termijn.

De uitvoering van renovatie- en onderhoudswerkzaamheden brengt ook een sterke sociale component met zich mee. Wij zijn gewend eersteklas schilderwerk af te leveren te midden van bewoners en medewerkers. Organisatietalent en een uitstekende communicatie zijn beslissende kwaliteiten die we door de jaren heen hebben ontwikkeld. We onderhouden contact met direct betrokkenen, maar vragen desgewenst ook alle benodigde vergunningen aan. Op elk terrein zorgen we ervoor dat het renovatie- of onderhoudproject vlekkeloos verloopt. U heeft er geen omkijken naar.

Als lid van de Renovisiegroep heeft u met Zwarthoed Schilders tevens een direct aanspreekpunt voor eventueel ander renovatie- of onderhoudswerk als gevelisolatie, reiniging, timmerwerk, tegelwerk enzovoorts.